contact
Home
Case de marcat datecs
Cantare electronice
Software magazine
Service&Asistenta
Servicii Contabile
Imprimante
Accesorii
Contact

Zona acoperire

Bucuresti

Jud.Ilfov

Jud.Calarasi

Jud.Ialomita

dsystem

Microinvest Backoffice

mai mult...

 Fiecare persoana sau companie care doreste sa isi procure un sistem
fiscal are nevoie de un sfat in stabilirea configuratiei si de un
raport optim calitate/pret . Alegerea furnizorului devine foarte
importanta si mai ales alegerea unuia care-si respecta promisiunile.

Microinvest Warehouse Pro este un sistem pentru urmărirea stării unui volum nelimitat de baze de date Ón timp real. Arhitecturа programului permite o Ómpărţire a proceselor cu scopul de a fi obţinută o activitate dinamică. Toate principiile de bază ale afacerilor contemporane sunt integrate Ón acest produs – acces de la distanţă, posturi de muncă dinamice, sistem pentru definirea drepturilor de acces a operatorilor şi redactarea datelor. Interfaţa poate fi adaptată pentru fiecare utilizator, oferind posibilitatea măririi vitezei de funcţionare. Programul oferă stiluri vizuale diferite documentelor.

Microinvest  Frontffice aplicatierestaurant

mai mult...

Microinvest  Frontffice aplicatie magazin

restaurant
boxeurostocuri

-Versiunea EuroStocuri impreuna cu Modulul de conectare cu casa de marcat si cititoarele de coduri de bare. -Aceasta versiune a aplicatiei poate fi utilizata de orice societate care emite bonuri fiscale.- Are toate functionalitatile versiunii standard si in plus va ofera posibilitatea emiterii de bonuri fiscale din calculator. In momentul emiterii unui bon fiscal, produsele vor fi descarcate automat din stoc si se vor actualiza Jurnalul de Vanzari si Registrul de Casa.- Aplicatia comunica cu casele de marcat DATECS ‘Puteti emite bonuri fiscale direct din calculator in doar cateva secunde.Interfata softului este acum optimizata pentru utilizarea cu Cititoarele de Coduri de Bare. In acest fel nu mai este nevoie de folosirea mouse-ului si a tastaturii calculatorului.Stocurile pot fi urmarite in timp real. Programul se poate folosi intr-o retea cu o baza de date comuna pentru a permite accesul mai multor operatori.

Mai mult...

[Home] [Case de marcat datecs] [Cantare electronice] [Software magazine] [Eurostocuri] [Microinvest] [Service&Asistenta] [Servicii Contabile] [Imprimante] [Accesorii] [Contact]